Litt innkjøp

Hei, idag har jeg vært litt i byen og da kjøpte jeg noen få ting jeg har trengt en stund nå så da tenkte jeg å vise dem til dere.

Jeg var på Boots apotek og fant denne "you won't believe your eyes" fra Soap and glory. Dette er en serum du smører på under øynene som gir fuktighet og minsker mørke ringer og poser under øynene. Denne kostet 149kr

Her ser du at det er en roll on tube. Kjempe enkel å påføre.

Så kjøpte jeg Smashbox sin high definition concealer. Den er i fargen fair/light. Jeg ville ha den litt lysere en hudtonen min for å liksom lyse opp øynene mine litt. Denne kostet 170kr Kjøpte den på Kicks.

Så kjøpte jeg L'oréal sin True match foundation. Jeg har lenge trengt en flytende foundation. Pleier å bruke krem-foundation. Denne er i fargen golden ivory og den kostet 99kr Kjøpte den på H&M.

Siden jeg kjøpte både concealer og foundation måtte jeg kjøpe koster til. Kosten til venstre er en foundation kost og blush kost. Den kostet 59,50kr Kosten til høyre er egentlig en øyenskygge kost men den fungerer veldig bra til concealer. Den kostet 39,50kr Begge disse er kjøpt på H&M.

Håper dere likte innkjøpene!

9 kommentarer

Bloggist

02.12.2013 kl.20:48

Jeg jobber som markedsfører for den relativt nye topplisten Bloggist.no.

Hva er bloggist?

Bloggist kom på markedet i starten av 2013 under navnet ch1ll.no, og hadde etter fem måneder 500 registrerte blogger. Vi har i november byttet domene til Bloggist.no, og mange av de tidligere registrerte må derfor registrere seg på nytt.

Det som gjør vår toppliste spesiell, er fordi statistikken og topplisten oppdaterer seg hele tiden. For eksempel om du får 10 besøk på et minutt, blir dette oppdatert på Bloggist der og da. Vi har også et tilbud for de som ikke har så mange lesere, med navn "Stemmelista". Den topplisten baserer seg kun på stemmer som de kan sanke via bloggen sin, eller via bloggist.no. Det er altså mulig og komme høyt på topplisten selv om man ikke har mange lesere!

Nå ønsker vi å ha deg på topplisten, og det helt gratis. Registreringen tar bare under et minutt!

Det eneste som kreves for at vi skal skrive statistikk, og for at du skal være på topplisten er at du limer inn en sporingskode du får etter registrering, slik du må på andre topplister også.

Sjekk ut topplisten: http://www.bloggist.no - så får du bestemme selv om du vil bli en del av oss. :-)

LM

02.12.2013 kl.20:51

Så mye bra, har lyst på sånn som "fikser" poser under øynene..

Andreaaen

02.12.2013 kl.20:55

LM: Den er veldig bra, så resultater med engang. Den er heller ikke så dyr. Anbefales sterkt.

Marie

02.12.2013 kl.21:02

Veldig fine innkjøp!
har du prøvd foundationen enda ? :) Har hørt mye bra om den!

SypStud - Kommenterer tilbake

02.12.2013 kl.21:33

herlige innkjøp! :)

Andreaaen

02.12.2013 kl.21:55

Marie: Tusen takk, er kjempe fornøyd!

Andreaaen

02.12.2013 kl.21:56

Chrisbeeblack - Et år hos Disney, USA: Prøvde den istad og jeg syntes den var veldig bra. Dekker godt og den er veldig lett og deilig og ha på.

Andreaaen

02.12.2013 kl.21:56

SypStud - Kommenterer tilbake: Takk, er veldig fornøyd:)

Skriv en ny kommentar

Andreaaen

Andreaaen

15, Drammen

Hei, denne bloggen handler om hvordan angst og depresjon kan påvirke hverdagen men dette er også en blogg om meg. Ikke bare mine problemer men andre koselige ting. En litt rosa blogg.

Kategorier

Arkiv

hits