Litt random

Hei!
Okei så jeg har noen ting og fortelle dere. Ifjor konfirmerte jeg meg i Strømsgodset kirke. Og i år har det jo selvfølgelig kommet nye konfirmanter blandt annet bestevennina mi Siri! Jeg ville fortelle dere at jeg skal være fotografen dems! Så jeg skal være med på møter, turer og andre morsomme greier! Til slutt skal jeg lage en film av alt som skal vises på en forestilling de skal ha i august! Imorgen drar vi på en helgetur hvor jeg skal ta masse bilder og jeg gleder meg jo men gruer meg også veldig. På grunn av angsten er det veldig skummelt men jeg har bestemt meg for at det skal gå bra.

Det var det ene jeg ville si. Det andre jeg ville si var, hvis dere er faste lesere så husker dere kanskje at jeg vant en konkurranse på en blogg og ble tilsendt en overraskelse fra Oriflame. Jeg tenkte at jeg kanskje skulle lage en anmeldelse av produktet? Vil dere ha det? Uansett så har jeg veldig lyst!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Andreaaen

Andreaaen

15, Drammen

Hei, denne bloggen handler om hvordan angst og depresjon kan påvirke hverdagen men dette er også en blogg om meg. Ikke bare mine problemer men andre koselige ting. En litt rosa blogg.

Kategorier

Arkiv

hits